koldfront

Svar fra Kaffeklubben og Vita

🕧︎ - 2007-01-19

Kaffeklubben og Vita har svaret på mine henvendelser. Hatten af for det.

Kaffeklubben forklarer at det sker når tiden skrider lidt, og så får jeg lidt mere for licensen.

Problemet med at få lidt for meget med er, at det er enormt frusterende hvis programmet lyder interessant, for man kan ikke bare lytte videre!

Vita mener at det så at sige aldrig sker.

Jeg er ikke enig, se tidligere indlæg og henvendelser hér.

Halvdelen af DRs podcasts er tilsyneladende optaget automatisk på tidspunkt uden at nogen har lyttet den igennem før de lagd den op. Det gælder fx programmer som Mennesker og medier, Læst & Påtalt (allerværst!), Spørgehjørnet - ja selv Ultralyd, der ellers kæler så meget for lyden at de også burde kæle for deres podcast. Men jeg tror det er et spørgsmål om ressourcer - at de som producerer podcastudgaverne på P1 har meget travlt. Sjovt nok gælder det ikke P3s podcasts. De er altid stramt redigeret og præsenteres som podcast enten af værterne selv eller af en ekstern stemme.

- Torben Sangild 🕗︎ - 2007-01-25

+=

Ja, det er åbenbart et system der optager lyden fra udsendelserne fra radioen, også når det handler om ikke-direkte programmer.

For min skyld behøver de ikke redigere og præsentere programmerne - jeg vil allerhelst bare have programmet og kun programmet.

Med hensyn til ressourcer, så betaler jeg nu over 10 gange så meget i licens som jeg gjorde før, så for mig som tvungen kunde er det svært at se at de øgede midler ikke skulle kunne dække et ordentligt klippet podcast-produkt.

- Adam 🕗︎ - 2007-01-28

+=

Der var vist lige noget med en budgetoverskridelse på nogle hundrede millioner...

- Torben Sangild <http://www.groveloejer.dk/sangild/> 🕗︎ - 2007-02-09

+=

Add comment

To avoid spam many websites make you fill out a CAPTCHA, or log in via an account at a corporation such as Twitter, Facebook, Google or even Microsoft GitHub.

I have chosen to use a more old school method of spam prevention.

To post a comment here, you need to:

¹ Such as Thunderbird, Pan, slrn, tin or Gnus (part of Emacs).

Or, you can fill in this form:

+=