koldfront

Boycot P3!

P3 udfylder en vigtig rolle i samfundet. Det er ikke i alle situationer at man har overskud til at lytte til P1 og følge med i de mange interessante programmer dér, og det er ikke altid at en god plade er det man har brug for at høre. Nogle gange har man brug for noget lettere, krydret med radioavisen hver time - for eksempel når man arbejder, kører eller lignende. I de situationer er P3 en god løsning. Eller P3 var en god løsning!

Danmarks Radios P3 bliver dårligere og dårligere. Programmer som Katapult, Strax, Højtryk, Singletons, Hovedkvarteret, Funkshowet og Det store mix er ved at omdanne P3 til en kanal-banal målrettet på det tåbeligste mod idioti og lavmål.

Et af de få programmer der kan få mig til at åbne for radioen specifikt for at høre det (når radio en sjælden gang ikke bare er noget man tænder for, fordi fjernsynet er slukket eller fordi man kører i bil) er Hjemmeservice. Hjemmeservice bliver naturligvis nedlagt ved årsskiftet (1999/2000).

Et andet program der stort set holder skansen for lødig radio er Børneradio, der næsten altid er værd at lytte til - også selvom man ikke falder inden for målgruppens aldersgrænser. Børneradio står vist ikke over for lukning, selvom man ved at overføre en af værterne fra Katapult har gjort et forsøg på at degenerere børneradio også.

Når P3 forringes i væsentlig grad, som det er sket over de sidste par år, så må vi råbe op! Sige ledelsen for DR imod og gøre oprør! BOYCOT P3!

Okay, okay - jeg indrømmer det. Denne side er bare et påskud for at prøve at lave et logo, sådan som jeg lige har lært, til at putte i toppen af siden...

0.0026 s
webcustodian@koldfront.dk