DR/Nyheder Information D:A:D koldfront Magnetic Ink Børneradio /. OVERGRØN!!! Debian Weekly LinuxToday Freshmeat mozillaZine useit
Google!

Aktuelle links
Love Shop
 ditto Society
 
Mandrilaftalen
 Absolut ditto
 
KB
 
22 Pistepirkko
 
Kashmir
 
Star Wars
 
Lunatree
 
Prosa
 debatmøde
 Echelon
 
Om email

Dårligt design
Blank side uden Javascript:
 Musik.org
 
JavaScript afhængig navigation:
 TeleDanmark
 
Frames:
Love Shop
 ComON
 Information
 Underskoven
 
Frames og dum forside:
 Love Shop Society
 
Ingen navigationsstruktur:
 Scope
Flash/Shockwave kræves:
 Kashmir.

Povl Kjøller død
Hvor latterlig gymnasieeleverne i midt 90'ernes "kult"-kampagne for at promovere Povl som Gud end var, så er det sørgeligt idag (13. september 1999) at høre at Gud er død, 62 år gammel, af en blodprop. Mon ikke der vil blive bakke-snagvendtet lidt i den anledning?

Love Shop
Love Shops nye plade, Det løse liv, er på gaden på onsdag (15. september 1999). Det bliver spændende. I annoncen kan man se at de også er kommet på nettet. Der er også et ganske godt fansite kaldet "Love Shop Society". Det ser ud til at Love Shop har været så fornuftige at samarbejde med manden bag Love Shop Society om deres kommende website. God ide. Gad vide om skiven også kommer på vinyl?

A propos...
... Casper og Mandrilaftalen, så er der et ganske pænt fansite for det program også. Simpel effekt til overskrifterne - virker godt, synes jeg (så jeg huggede ideen...). I øvrigt: Er jeg den eneste der ikke synes at TV-programmet er noget at skrive hjem om?

KB
... mer' a propos: Den 15. åbner Det kongelige bibliotek den nye bygning for offentligheden. Den er et imponerende syn!

Miles & Nemo
Langt om længe har 22 Pistepirkko Club fået nye forsyninger af "Eleven" på vinyl. Der er naturligvis et nummer mere på pladen end på cd'en - rent instrumentalt, meget 22 Pistepirkko'sk. Nu jeg se at få købt en ny pick-up!

Graceland
Kashmir har lavet video til "Graceland". Ser ret godt ud - lidt i samme stil som den til "Mom In Love, Daddy In Space", som jeg dog stadig synes er endnu bedre. Flot.

Star Wars Episode 1: The Phantom Menace
Rimeligt flotte effekter. Lidt for high-tech'ede rumskibe. Tynd historie. Dårligt skuespil (specielt Ewan McGregor og Liam Neeson. Natalie Portman var cool!). Hvis jeg skal bevise at Star Wars er godt for nogen, vil jeg ikke vise dem denne film først. "Empire Strikes Back" er stadig min foretrukne.

Træer...
Dette er ikke en nyhed. Hvem sagde at vi bragte nyheder her? Der sidder en ung dame i et træ i Californien. Det har hun gjort i snart 2 år nu. Træet hedder Luna og pigen hedder (ikke Bamse, men) Butterfly. Hallo.

Big brother...
Prosa holder et debatmøde om Echelon mandag den 13. september kl. 19. Det er gratis, men man skal tilmelde sig per telefon eller email (der er også en blanket - forvirrende!).

Dagens opløftende ord
Redactionen har modtaget følgende, og bringer dem med stor glæde:

For the Lord the God is a consuming fire, even a jealous God. (Deut. 4,24)
Ta' dén!

Net
Scripting news
Davenet
Ingeniøren
Wired
ComOn
www validator

GammelGrund
Grevens fejde
Renæssance
Middelalder
Vikingetid
Bronzealder
Stenalder
Oldtid
Juratid
Kvartærtid

Film
IMDB
Scope

Musik
Bob Dylan
 Expecting rain
22 Pistepirkko
Laura Illeborg
Love Shop
Rock On
EMI-Medley
Pumpehuset
Vega
Rust
Subcity

Filosofi
GNU
Open Source

Skousen & Ingeman
Det' kun dig vi venter på, Isabel
Der er ikke no'et, der begynder før du kommer


Adam Sjøgren (asjo@diku.dk)
Last modified: Sun Nov 30 16:21:24 CET 2008