koldfront

Mer' Stallman! #Overgrund

🕞︎ - 2000-02-14

Dagbladet Information har idag et stort interview med Richard M. Stallman og en artikel om GNU/Linux. Sådan dér!

På forsiden af avisen kalder de det "gratis software" - mens både interviewet og artiklen om GNU/Linux er gode og forklarer fri software korrekt. Der er endda en hel spalte om GPL. Information er den mindst ringe!

At brænde cd'er kan være et hulens besvær! - Jeg kan ikke anbefale HP SureStore 6020... Den jeg har er ihvertfald noget mystisk. Først ville den slet ikke anerkende at der var en cd i drevet. Overhovedet. Så pustede jeg ind i den(!) - og så brændte den en cd. Men da den var færdig kom den med en fejlmeddelelse (en af de gode der består af tal) og ville ikke "lukke" skiven. Argh. Nå, så skilte jeg den ad (skruer med 6-kantet kærv er irriterende når man ikke har den slags bits!) og rensede linsen med sprit, samlede den, udførte voodoo og prøvede igen. Så virkede det. Pyha - kun én cd-r gik tabt i processen... og nu har faderen en cd med sine billeder fra Argentina og omegn på! :-)

D'Arcy, ex-bassist i Smashing Pumpkins, er blevet anholdt i Chicago. Måske blev hun smidt ud af samme grund? Ny plade fra SP den 28. februar!

Add comment

To avoid spam many websites make you fill out a CAPTCHA, or log in via an account at a corporation such as Twitter, Facebook, Google or even Microsoft GitHub.

I have chosen to use a more old school method of spam prevention.

To post a comment here, you need to:

¹ Such as Thunderbird, Pan, slrn, tin or Gnus (part of Emacs).

Or, you can fill in this form:

+=