koldfront

I'm walking down the line... #Overgrund

🕥︎ - 1999-11-03

Første episode: Jeg kommer vandrende ned af Gammel Kongevejom aftenen med walkman'en i lommen og ørepropperne i. Et stykke foran mig er der en der er ved at krydse gaden. Han har retning mod mig, så jeg trækker ind til siden, så han kan få lidt fortov at lande på. Da han når fortovet siger han henvendt til mig: "Må jeg spørge dig om noget?". Han ligner en der er faret vild og ikke kan finde hjem til midten af 80'erne. Jeg tager ørepropperne ud og siger "Ja". "Hvad hører du?" "Øh, Tom Petty" (mærkeligt spørgsmål). "Hvad??" "Tom Petty." Han genkender åbenbart ikke navnet og åbner i stedet en mappe han har under armen og spørger: "Har du nogen sinde prøvet at tage sådan en test?" Jeg kigger ind i mappen og ser nogle kopierede sider blandt andet med teksten "livsglæde". "Nej, og det har jeg heller ikke lyst til." Går videre og sætter ørepropperne i. Han ville vist ikke spørge om vej til 80'erne alligevel.

Anden episode: Aftenen efter går jeg igen en tur. Denne gang er det U2/Miss B. Haven der okkuperer mine tanker. Ved Planetariet står en pige i en lang sort jakke med hætte på. Da jeg skal til at passere hende vender hun sig mod mig og siger: "Må jeg stille dig et spørgsmål?" Jeg tager propperne ud af ørerne og svarer: "Det kommer søreme' an på hvad!" Hun ligner ikke umiddelbart en der er faret vild. Hun holder en lille hvid seddel frem mod mig, fotokopieret, og spørger: "Har du nogensinde prøvet sådan en test?" "Hvad handler det om? Jeg blev også stoppet igår". Jeg læser på sedlen: "Livsglæde", "Dianetik" og noget mere... "Du kan teste om du har det godt, hvordan dit liv er..." "Alt det ved jeg i forvejen." Begynder at gå. Hun nærmest råber efter mig: "Men ved du hvordan andre ser dig?" Mens jeg sætter propperne i svarer jeg med hævet stemme: "Nej, det må de om". Jeg er åbenbart prima materiale for nyrelegiøse bevægelser. Argh.

Add comment

To avoid spam many websites make you fill out a CAPTCHA, or log in via an account at a corporation such as Twitter, Facebook, Google or even Microsoft GitHub.

I have chosen to use a more old school method of spam prevention.

To post a comment here, you need to:

¹ Such as Thunderbird, Pan, slrn, tin or Gnus (part of Emacs).

Or, you can fill in this form:

+=